Incendiu în Județul Bacău

incendii_2Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină în comuna Letea Veche, sat Holt, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul casei unui bărbat, în vârstă de 64 ani.

La sosirea echipajului de intervenţie, s-a constatat faptul că, din cauza coşului de fum necurăţat, ardea funingine din interiorul acestuia. Forţele de intervenţie au acţionat pentru eliminarea riscului producerii unui incendiu.

Un alt eveniment la care a intervenit Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a produs în comuna Lipova, sat Satu Nou, pentru  a lichida unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, aparţinând unei femei, în vârstă de 52 ani. Construcţia avea pereţii din lemn şi acoperişul cu astereală de lemn şi învelitoare din tablă, în interior fiind depozitate aproximativ 5 tone plante furajere.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 20 mp din depozit şi plantele furajere din interiorul acestuia.

 

Adauga un comentariu

*