La volan bauti sau fara permis

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti, a depistat un bărbat de 34 de ani, din Caşin, în timp ce conducea pe B-dul Oituz, din mun.Oneşti, un autoturism având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Lucrători din cadrul Biroului Rutier Bacau au depistat in flagrant un tânăr de 31 ani, din com. Măgura, jud. Bacau, care a condus un autoturism înmatriculat in Italia pe raza municipiului Bacău având permisul de conducere anulat din data de 16.01.2014, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  având o alcoolemie peste limita legala.     Totodata tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Un echipaj de poliţie rutieră a depistat în flagrant un tânăr de 28 ani, domiciliat în municipiul Bacău, în timp ce conducea un moped pe D.J. 207 G pe raza comunei Letea Veche, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Adauga un comentariu

*