Viteza excesivă, în atenția polițiștilor rutieri

Polițiștii rutieri au acționat în perioada 31 ianuarie -1 februarie pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse ca urmare a conducerii cu viteză excesivă. În cadrul activităților desfășurate pe principalele artere rutiere ale județului Bacău polițiștii au constatat 223 de abateri de la normele rutiere si au aplicat tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 98 000 de lei. De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere,  au reținut în vederea suspendării 7 permise de conducere și au reținut 4 certificate de înmatriculare.

Pe D.N. 2 F, în interiorul localității Traian, polițiștii au depistat o persoană de sex feminin de 46 de ani, din județul Vaslui, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Un tânăr de 25 de din județul Covasna a fost depistat de polițiști pe D.N.2 în interiorul localității Bogdan Vodă, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 102 km/h. Ceel în cauză a fost sancționat contravențional iar complementar s-a luat măsura reținerii permisului de conducere

Adauga un comentariu

*