Târgul sporturilor de interior!

Până pe 10 februarie, timp de două săptămâni, Auchan a pregătit o gamă specială și adaptată de articole sportive și alimente potrivită pentru întreaga familie. O mare varietate de articole pentru 4 sporturi (tenis -de masă şi de câmp – fitness – cardio, pilates, spinning – fotbal, înot) este disponibilă pe aleea centrală din hipermarket, căreia i se adaugă o serie de produse de noutate și inovație, suplimente alimentare, cărți,gadgeturi și multe surprize.
„Invităm toți amatorii dar și pasionații de sport să se echipeze cu produse specializate la prețuri foarte bune,în cadrul acestui eveniment comercial Auchan. Le oferim nu numai sute de produse ci și sfaturi de laprofesioniști, pentru că în fiecare weekend avem ca invitați de marcă antrenori și cluburi sportive și de fitness recunoscute și apreciate care vor face prezentări și demonstrații.”
a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan. Desfășurat sub deviza „Alege să faci sport”, acest eveniment aduce în prim plan o gamă specială de produse pentru întreaga familie: femei, bărbați dar și pentru copii. Sportul pentru toți — diversitate, noutate și prețuri accesibile: articole pentru fitness, cardio, yoga, pilates: bancă de abdomene gonflabilă pliabilă, stepper, bandă abdomene, bicicletă magnetică, bicicletă mecanică, bicicletă eliptică, bicicletă apartament, benzi alergare, aparat multifuncțional, gantere, mănuși, inel pilates, izopren, coardă, accesorii cardio, aparate pentru masaj și electrostimulare, minge fitball.
Echipamente pentru tenis de masă și de câmp: masă de tenis, mingi, rachete de tenis de câmp,
palete de tenis de masă.
Costume și accesorii pentru înot: costume înot, cască înot, clip nas, ochelari, dopuri urechi,
seturi pentru copii și adulți.
Echipament pentru fotbal: echipament textil, mingi, produse de protecție: genunchere, femur,
gambă, gleznă.
Târgul sporturilor de interior!
Peste 300 de articole specializate pentru fitness,înot, tenis, fotbal și alte sporturi
Noutăți de ultimă tehnologie: brățară inteligentă (ceas, dată, monitorizare activitate, fitness, afișează distanțe parcurse, număr de pași, calorii consumate, rezistentă la apă), cameră video sport, smart watch,căști rezistente la apă, baston selfie, centură musculatură, aparate masaj, minge gimnastică, ceasinteligent (conectabil cu telefonul mobil prin tehnologia Bluetooth și cu funcții: cronometru, pedometru,caller ID, afișare alerte, mesaje, mailuri), echipament spinning.
Produse complementare: cărți despre sport și pentru o alimentație sănătoasă, carte de bucate, genti sport, alte accesorii. Produse și suplimente alimentare: batoane cereale, produse din gama isostar, proteine,vitamine.
Pentru toate sporturile am adus și o gamă de textile adaptată: tricouri, trening, costume de baie, pantofi fotbal, pantofi jogging, șosete, teniși. Produsele textile sunt disponibile atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele pentru îngrijire persoanală: deodorante, geluri de duș.
Acțiunea se desfășoară în urmatoarele magazinele Auchan din București , Bacău, Constanța Maritimo, Ploiești, Galați, Craiova Electroputere, Pitești, Deva, Timișoara, Târgu Mureș Promenada, Cluj Iulius Mall, Cluj Iris.
Suceava.

Adauga un comentariu

*