Accidente rutiere produse pe fondul traversărilor neregulamentare

 

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, pe strada Arcadie Şeptilici, din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 33 de ani, din comuna Mărgineni, care conducea un autoturism pe str. Arcadie Şeptilici, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin de 60 de ani, din Bacău, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Bacău și a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest,iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victime pe strada Dr. Al. Șafran din Bacău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezulatat că o tânără de 23 de ani, din comuna Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe str. Doctor Alexandru Șafran din Bacău, a surprins şi accidentat o tânără de 18 ani, din comuna Podu Turcului,  care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

După impactul cu victima, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra directiei de mers, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Cele două persoane implicate în evenimentul rutier au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale, iar rezulatele testării lor cu aparatul etilotest au fost negative.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Polițiștii din comuna Letea Veche,  au depistat, la data de 23 ianuarie a.c., un bărbat de 38 de ani, din județul Bacău, care conducea o autotutilitară pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Un tânăr de 22 de ani, din Bacău, a fost depistat de polițiști, la data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Republicii din Bacău, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Adauga un comentariu

*