Primele fotografii cu gemenii Printului Albert de Monaco!

gemenii-printului-albertDupa ce au devenit parinti de gemeni, pe data de 10 decembrie, Printul Albert si Printesa Charlene de Monaco au facut publice primele fotografii cu copiii lor, Printesa Gabriella si Printul Jacques.

Iata primele fotografii oficiale cu gemenii Printului Albert de Monaco!  Revista „Paris Match” scrie ca hainutele pe care micutii Jacques si Gabriella le poarta, in prima lor sedinta foto, cu tematica de Craciun, au fost inspirate de cele pe care regretata Printesa Grace de Monaco, mama Printului Albert, le-a ales pentru ca acesta sa le poarte in fotografiile facute cand el era doar un bebelus.

„Am fost prezent in camera de operatii si am asistat la nastere. Mi-am ajutat sotia asa cum am putut, prin prezenta mea. A fost minunat! Nu pot descrie in cuvinte ceea ce am simtit atunci ori imensa bucurie pe care o traiesc acum. Sa ai copii, in special gemeni, este o experienta extraordinara. Si este o provocare pentru noi ca parinti”, a declarat Printul Albert de Monaco.

gemenii-printului-albert1Printesa Gabriella si Printul Jaques au venit pe lume pe data de 10 decembrie si vor fi prezentati public pe 7 ianuarie, in cadrul unei ceremonii oficiale.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*