Un remake după muzicalul „Annie” va fi lansat astazi în SUA

B9B51932-0672-C23E-65E04E069355FE15UN remake după muzicalul ‘Annie’, regizat de Will Gluck, va fi lansat în SUA, după ce a fost piratat în cadrul vastului atac informatic căruia i-au căzut victimă studiourile Sony Pictures, producătorul filmului.

Cu Cameron Diaz, Jamie Foxx și Quvenzhane Wallis în rolurile principale, comedia adaptează la epoca digitală acțiunea care, în versiunea inițială, se desfășura în timpul marii recesiuni, relatează AFP. Micuța Quvenzhane Wallis, de 11 ani, o întruchipează pe Annie, o fetiță care încearcă prin toate mijloacele să-și găsească adevărații părinți pentru a scăpa de Miss Hannigan (Cameron Diaz), femeia rea sub a cărei tutelă se află. Cu demersurile ei, Annie îl cucerește pe un magnat din domeniul telefoniei mobile, Will Stacks (Jamie Foxx).

‘Personajele, povestea și mesajul filmului rămân aceleași’ ca în pelicula lansată în 1982, a declarat pentru AFP Cameron Diaz. ‘Însă distribuția este atât de variată, încât le permite mai multor copii din lume să se identifice’ cu personajele, intrând astfel în lumea filmului, a adăugat actrița de 42 de ani. Un rol esențial îl are farmecul micii actrițe Quvenzhane Wallis, care are deja la activ o nominalizare la premiul Oscar, categoria ‘Cea mai bună actriță’, pentru ‘Beasts of the Southern Wild’ (2012).

Banda sonoră a filmului a fost adaptată de Jay-Z, coproducător al peliculei, alături de actorul Will Smith și soția acestuia, Jada Pinkett. În acest film, Cameron Diaz cântă prima oară pe marele ecran. ‘Mi-a plăcut că am reușit să fac un lucru de care îmi era teamă la început’, a spus ea.

Cota de la box-office a filmului ar putea avea de suferit din cauza difuzării ilegale a acestuia pe internet de către hackerii care au atacat rețeaua Sony Pictures ca sancțiune pentru filmul ‘The Interview’ (despre o tentativă fictivă de asasinare a liderului nord-coreean). Sony a anulat miercuri lansarea controversatului film.

Jeff Bock, expert al firmei specializate în box-office Exhibitor Relations, este însă optimist, considerând că ‘Annie’ ar putea aduce în sălile de cinema familii, care profită de sărbătorile de iarnă pentru a merge la film și nu se numără printre cei care descarcă ilegal înregistrări de pe internet.

Sursa: www.agerpers.ro

Adauga un comentariu

*