Cum îți influențează personalitatea anotimpul în care te-ai născut

s560x316_4_anotimpuriUn lucru neștiut de toată lumea este acela ca anotimpul în care te-ai născut are legătură cu personalitatea ta. Astfel, cei născuți iarna sunt mai puternici, în timp ce aceia care s-au născut toamna sunt mai sensibili.

Cei născuți primăvara, optimiști

Sunt firi energice, nu degeaba sunt născute în perioada în care natura reînvie. Dacă te-ai născut în martie, aprilie sau în luna mai ești o persoană optimistă, cu mare poftă de viață.

Poți da dovadă de impulsivitate mai crescută decât persoanele născute în celelalte anotimpuri. Sunt sufletul petrecerii și sunt oameni care emană energie pozitivă. Nu e bine ca o persoană născută primăvara să se supere pe cineva, căci are tendința să fie răzbunătoare.

Cei născuți vara, pasionali

Acești nativi trec foarte ușor de la o stare la alta și nu le prea plac schimbările. Acceptă cu greutate criticile, dar în sinea lor sunt persoane foarte sensibile și le este teamă de eșec. Sunt firi calde, pasionale și își fac cu ușurință cunoștințe noi.

Totodată, cei născuți în lunile de vară sunt foarte sinceri și buni ascultători. Femeile sunt mereu în pas cu moda.

Cei născuți toamna, firi melancolice

Au tendința să analizeze foarte mult lucrurile, până când ajung să ia o decizie, fie că este vorba de viața personală, fie de carieră. Sunt melancolici și închiși în ei, de aceea nu au un cerc mare de prieteni. Sunt ambițioși și răbdători.

Se bazează pe rațiune și sunt persoane care se îndrăgostesc pentru toată viața. Nu le plac jumătățile de măsură.

Cei născuți iarna, personalități puternice

Nu prea au răbdare și vor ca totul să se rezolve imediat. Dau impresia că sunt aroganți, uneori, însă aceasta este doar o mască pentru a-și ascunde timiditatea. Au și destul de mult noroc și ajung să-și îndeplinească obiectivele.

Cei născuți în februarie au tendința să fie încăpățânați, în timp ce persoanele născute în ianuarie și decembrie sunt mai maleabile.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Adauga un comentariu

*