Charlene de Monaco asteapta gemeni!

albert_charlene_2_70110100La trei ani de la nunta, Printesa Charlene de Monaco a confirmat in urma cu cateva luni zvonurile ca este insarcinata. Ieri s-a aflat ca Charlene ii va darui Printului Albert doi copii gemeni, situatie in care problema succesiunii la tron este foarte controversata. Afla care dintre cei doi copii va mosteni Coroana si va deveni noul Rege al Principatului de Monaco.

Charlene de Monaco si Printul Albert au confirmat in luna mai faptul ca vor deveni parinti, Printesa urmand a aduce pe lume la sfarsitul acestui an doi copii gemeni. In asemenea situatii se pune problema succesorului la tron.

In mod normal tronul va apartine primului nascut, avand prioritate baietii. Constitutia Principatului de Monaco a fost insa modificata de Printul Reiner III cu putin timp inainte de a muri, permitand astfel ca fiicele sale sa devina succesoare la tron in cazul in care Printul Albert nu va avea un mostenitor legal. Pana in momentul casatorei sale cu Charlene, Printul Albert a mai devenit tata de doua ori, avand copii din flori cu doua femei cu care a avut scurte relatii amoroase. Astfel, dupa ultimele reglementari, tronul va reveni primului nascut indiferent daca acesta va fi baiat sau fata.

Printul Albert mai are doi copii din flori, care insa pot avea nicio pretentie asupra tronului. Acestia vor mosteni insa o mica parte din averea tatalui lor, estimata la 1 miliard de dolari.  Printul Albert este fiul Printului Reiner III si a lui Grace Kelly, care a decedat insa in anul 1982 intr-un accident de masina.

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*