Auchan România sărbătorește 1 an cu 31 de magazine

61473767Hipermarketurile Auchan au pregătit pentru clienți oferte excepționale, tombolă cu premii extraordinare, târguri ale producătorilor, evenimente și multe alte surprize de-a lungul celor 19 zile de sărbătoare.

Auchan România împlinește 1 an de când a trecut la noua dimensiune, cu 31 de magazine și organizează un eveniment aniversar excepțional pentru a mulțumi clienților și a sărbători alături de ei.

„Am pregătit mii de premii captivante, valoroase, inovative și accesibile tuturor, cu extrageri zilnice în fiecare dintre magazine, am construit sute de oferte și prețuri aniversare extraordinare, evenimente, animații, degustări si demonstrații și am invitat producătorii
români din zonă și din regiune să aducă ce au mai bun pentru clienții noștri, zi de zi, timp de 19 zile. Noi, cei
11.000 de angajați Auchan România dorim să le mulțumim tuturor românilor și să îi invităm călduros la marea noastră sărbătoare!” Tiberiu Dănețiu, Director Marketing, Auchan România.

Marea tombolă Auchan aduce 9500 de premii speciale, premium, moderne și inovative, dorite cu adevărat declienți. Clienții pot câștiga:
– Produse multimedia de ultimă tehnologie: televizoare curbate 3D, smartwatch, brățară conectabilă, laptop, tabletă, aparat foto și cel mai dorit gadget din lume – iPhone 6
– Electronice și electrocasnice : aspiratorul robot, stație de călcat, mașină de spălat rufe cu uscător, mașină de spălat vase, combină frigorifică no frost, robot de bucătărie, mașină de făcut pâine, multicooker, aparat de gătire cu aburi, espressor, etc.
– Produse de îngrijire și înfrumusețare: perie rotativă, epilator, set sănătate, pernă electrică, etc.
– Produse pentru casă și auto: set tigăi ceramice, set pahare cristal, oală sub presiune, tigaie WOK, pernă memory foam, pilotă 4 anotimpuri, huse auto, set 135 chei și unelte etc.
– Produse pentru un stil de viață sănătos: bicicletă magnetică, bandă de alergare, bancă pentru abdomene, storcător de fructe și legume, etc.
– Coșuri eco și specialități culinare: coșuri eco, coș cu brânzeturi, coș mediteranean, coș gourmet, platou fructe de mare, coș fructe exotice
– Coșuri cu produse tradiționale românești și coș cu produse Auchan
– Delicatese din carne: prepeliță, gâscă, rață, iepure, etc.
– Inedit din bucătăria internațională: friptură de cangur și friptură de zebră2
– Băuturi rafinate premium: șampanie, vinuri din vinotecile românești și internaționale, whisky, coniac, tequila dar și renumita palincă de Maramureș, coșul berarului, butoi 5l bere, dar și o jumătate de metru de bere etc.
– Premii speciale oferite pentru clienții care au un card de credit Auchan Credit Oney
– Zilnic, în fiecare magazin, cate un premiu special: 1 AN Abonament de servicii medicale în rețeaua de clinici Regina Maria, cu consultații și analize gratuite sau cu reducere de până la 50%

Cine nu a primit Catalogul de Premii Auchan îl poate consulta pe www.auchan.ro sau în magazin. Zilnic au loc extrageri, în fiecare magazin, dintr-un total de 500 de PREMII pe zi ÎN TOATĂ ŢARA.

Adauga un comentariu

*