Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi. Actriţa a născut o fetiţă

Mila Kunis şi logodnicul său, Ashton Kutcher, au devenit părinţi, după ce actriţa a născut marţi o fetiţă, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, care s-au logodit în luna februarie, au ajuns la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles marţi dimineaţă, în jurul orei locale 6.00, iar în seara acelei zile actriţa a născut o fetiţă.
Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.Mila-Kunis-a-nascut

Kunis şi Kutcher se vor căsători în 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Milena „Mila” Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „Anii ’70/ That ’70s Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli” -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010.

Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor „Ted”, „Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful” şi „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Mila Kunis a jucat recent în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane în mai, şi în „Dragoste la persoana a treia/ Third Person”, de Paul Higgis, care a avut premiera în România pe 4 iulie.

Pe 18 iulie a fost lansat un alt film ce o are în distribuţie pe Mila Kunis – filmul SF de aventuri „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, în care actriţa joacă alături de Channing Tatum.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas” (2008), „Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day” (2010) şi „Fără obligaţii/ No Strings Attached” (2011). În 2013, Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, pentru care este plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

sursa: mediafax.ro

Adauga un comentariu

*