Acțiuni de prevenire a evenimentelor rutiere desfășurate de polițiști în județul Bacău

12 infracțiuni au fost constatate,  peste 250 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate și 24 de permise de conducere au fost reținute de poliţiştii de la rutieră,  în acest week-end, în urma acțiunilor desfășurate în județul Bacău, pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii rutieri au acţionat în perioada 27 – 28 septembrie a.c. pe principalele artere rutiere ale județului Bacău, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, prin depistarea și sancționarea abaterilor de la normele privind circulația pe drumurile publice . În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au constatat 12 infracţiuni şi au aplicat 256 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 66 560 de lei.  De asemenea, poliţiştii au reţinut şapte certificate de înmatriculare şi 24 de permise de conducere.

Pe D.C. 83, în interiorul localităţii Buhoci, un tânăr de 22 ani, din comuna Buhoci, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. In urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Tamaşi, a fost depistat pe DJ 252 B din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolica de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa baăuturilor alcoolice.

 

La data de 28.09.2014, în localitatea Faraoani, a fost depistat un bărbat de 49 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au depistat pe raza localităţii Hemeiuş, un tânăr de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutiltară cu numerele de înmatriculare provizorii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană fără permis.

Adauga un comentariu

*