Trucuri vestimentare pentru doamnele mai plinute pentru aceasta toamna

5-sfaturi-de-fashion-pentru-femeile-plinute_4_size1Doamnele cu forme se plang mereu ca le este foarte greu sa gaseasca haine pe masura lor, care sa le vina bine si care sa le avantajeze. Tocmai de aceea, de foarte multe ori ajung sa nu mai fie preocupate de tinutele pe care le poarta. Lucru total gresit! Daca esti o femeie voluptoasa nu inseamna ca nu poti fi la moda.

Daca esti plinuta, alege sa porti intotdeauna in partea de sus piese vestimentare mai lungi, intrucat este necesar sa iti acopere soldurile. De asemenea, bratele mai groase, sanii mai mari si burtica, pot fi mascate cu materiale vaporoase, croieli drapate si maneci lungi. In partea inferioara, alege sa porti fuste deasupra genunchiului sau jeansi drepti si tocuri, pentru a da impresia de picioare mai lungi.

Nu iti mai ascunde corpul. Daca ai o talie si forme, scoate-le in evidenta, daca ai brate frumoase, arata-le. Gaseste punctele tari si pune-le in valoare. Astfel vei distrage atentia de la defecte.

Femeile care au cateva kilograme in plus considera ca hainele largi le fac sa arate mai bine. Nu trebuie sa porti mulat, insa opteaza pentru piese care curg frumos pe langa corp si chiar iti arata formele.

Fuste in clos cu talia inalta sunt un model inspirat atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele office. Oriunde ai alege sa imbraci fusta in clos cu talie inalta, nu o purta cu bluze sau camasi largi. Avantajul ei e chiar faptul ca iti subliniaza talia si iti da acea forma feminina de clepsidra, o obsesie atat de veche a femeilor.

Atunci cand exista cateva kilograme in plus si trebuie sa iti alegi o jacheta trebuie sa stii ca cea potrivita pentru tine trebuie sa fie cat mai simpla, fara buzunare sau alte aplicatii, pentru ca te vor face sa arati si mai mare. Daca ai o talie frumoasa, opteaza pentru un model care se strange in talie si vei vedea cum silueta ta se va transforma radical.

Daca ai forme generoase, este bine sa uiti de cureaua care pica pe talie. Iti sugeram sa porti o curea fina si cu diferite culori sau imprimeuri pentru a accentua talia. Nu o strange prea tare.

Sacoul intr-o nuanta neutra este o alta piesa de care ai nevoie. Alege unul gri sau crem, usor cambrat, care sa se aseze bine pe corpul tau.

Daca vrei sa iti cumperi jeansi, opteaza pentru un model evazat. Iti va alungi picioarele, iar partea de jos va crea echilibrul de care ai nevoie.

Adauga un comentariu

*