Revelioanele exotice, alese de peste 3000 de români. Unde vor merge şi cât vor cheltui turiştii români

Peste 3.000 de români, mai mulţi faţă de anii trecuţi, vor pleca în acest an în revelioane exotice, în destinaţii ca Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas, Africa de Sud, unde vor cheltui, în medie, circa 2.500 euro de persoană, potrivit Paralela 45.
„În acest an, potrivit cererilor, estimăm că vor pleca în revelioane exotice peste 3.000 de români, număr în creştere faţă de anii trecuţi. Oamenii au prins gustul acestor revelioane şi au început să ştie de ele”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România._revelion-_qtlb

Printre destinaţiile exotice care vor atrage de revelion şi turişti români se numără Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas şi Africa de Sud.

„Preţul de persoană pentru un astfel de revelion este, în medie, de peste 2.500 de euro, incluzând asigurări, transport, transferuri, cazare şi masă. Preţurile revelioanelor exotice nu sunt nici în creştere, nici în scădere”, a mai spus Burcea.

Adauga un comentariu

*