Lidl aduce campania de colecționare Stikeez în România

StikeezDin 8 septembrie, Lidl aduce campania de colecționare Stikeez în România, pentru toți copiii pasionați de această lume fantastică.

După succesul înregistrat în Germania, micuțele și simpaticele figurine Stikeez poposesc acum și în magazinele Lidl din România. Cu nume amuzante, precum Gloo-Gloo, Snaky sau Moody, personajele le garantează celor mici că vor transforma orice moment monoton într-o adevărată aventură – ”Cu Stikeez ți se poate întâmpla orice”.

Colecţia constă în 24 de figurine diferite, care se împart în patru categorii: monştri, fermă, ocean şi junglă. Orby, Sharky, Puffy, Bunny, Ely, Fido și prietenii lor sunt pregătiți să-l poarte pe cel mic prin tot felul de povești educative și amuzante deopotrivă.

Pentru fiecare 50 de lei achitaţi pentru cumpărături în magazinele Lidl, clienţii vor primi gratuit, la casă, câte o figurină Stikee. De asemenea, din magazinele Lidl poate fi achiziţionată şi cutia pentru colecţionare, în care pot fi aranjate toate cele 24 de figurine. Cutia pentru colecţionare oferă, în plus, şi un joc, pentru mai multă distracţie cu Stikeez.

Pentru cei care își doresc să se bucure de figurinele Stikeez împreună cu prietenii, totul este pregătit. Folosind săculețele practice pentru colecționare, copiii pot lua simpaticele personaje la plimbare sau atunci când merg în vizită.

Adauga un comentariu

*