Pamela Anderson anuleaza petita de divort

pamela-anderson-and-rick-salomonDupa ce, in anul 2007, a fost casatorita vreme de doar cateva luni cu Rick Salomon, Pamela Anderson si-a redescoperit sentimentele fata de acesta la sfarsitul anului trecut, iar in luna ianuarie, au ajuns din nou in fata altarului. La inceputul lunii iulie, Pamela depunea actele de divort, insa acum s-a razgandit si cere anularea actelor introduse anterior.

Pamela Anderson si-a manifestat intentia de a divorta pentru a doua oara de Rick Salomon la inceputul lunii iulie, insa a anulat petitia de divort in urma cu doar cateva zile. Decizia vine in urma unei vacante pe care Pamela a petrecut-o cu Rick la Copenhaga, in Danemarca.

Radar OnLine preciza in luna iunie ca gestul actritei de a introduce actele  a fost un ultim semnal de alarma pentru Rick, astfel incat acesta sa renunte la stilul sau de viata presarat cu petreceri in fiecare seara.

“Pam a crezut ca singura metoda prin care il mai poate indrepta pe Rick este sa intenteze actele de divort. Ea asa spera ca il va aduce pe linia de plutire. S-a saturat de stilul lui de viata si nu mai vrea sa-l lase sa mearga la petreceri in fiecare seara. Cei doi se iubesc, insa relatia lor a fost mereu una dificila”, declara o sursa apropiata cuplului.

Adauga un comentariu

*