Gala Fashion Tourism Awards Litoral 2014

premiile_turism_mazare4Fashiontv România a acordat premiile de excelen ale industriei turistice de pe litoralul românesc.

După o vară plină de evenimente exclusiviste, datorită cărora stațiunea Mamaia a beneficiat de o extraordinară promovare la nivel internațional, Fashiontv România a premiat luni seara, pe scena din Piața Cazino, destinațiile și serviciile impecabile oferite turiștilor, la malul Mării Negre.

corina_martin_asociatialitoral1Cu o scurtă amânare, de o zi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în cadrul Galei Fashion Tourism Awards Litoral 2014 au fost acordate premii de excelență celor mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri, cluburi. Tuturor celor nominalizați le-au fost recunoscute contribuția și implicarea deosebită, cu rafinament, eleganță și bun gust, în dezvoltarea turismului de pe litoralul românesc.

premiile_turism_mazare1În deschiderea galei, a urcat pe scenă primarul Constanței, Radu Mazăre, care a declarat: „Suntem un model de colaborare pentru întreaga țară, am reușit să arătăm că, numai împreună, se poate realiza ceva.”

Evenimentul face parte din proiectul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 și a inclus prezentări de modă ale unor branduri celebre precum Burberry, Diane von Furstenberg, Mulberry, Liu Jo, DKNY, în România prin Magazinul Sport Couture.

Fashiontv a acordat distincții celor mai fashion plaje, tersase și restaurante cu specific românesc și internațional, celor mai populare hoteluri, dar și cluburilor unde în această vară au avut loc cele mai bune petreceri și show-uri. Printre premiații galei s-au numărat hoteluri precum Laguna și Iaki, Restaurantul Ammos, Cluburile Ego, Le Gaga, Bellagio, Princess, Complexul Summerland, Loft, Plajele Crazy Beach, Loft și Caelia.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise în direct pe site-ul Fashiontv România – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Adauga un comentariu

*