Au sustras două telefoane mobile și acum sunt reținuți de polițiști

hoti-de-telefoaneUn tânăr de 18 ani și un bărbat de 36 de ani sunt reținuți și se află în centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, după ce au sustras două telefoane mobile din biroul administrativ al unei instituții publice.

Polițiștii Secție 2 Poliție Bacău au fost sesizați despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în biroul administrativ al unei instituții publice, de unde au sustras două telefoane mobile.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat persoanele în cauză, un tânăr de 18 ani, din județul Neamț și un bărbat de 36 de ani, din județul Maramureș.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce bărbatul de 36 de ani asigura paza, tânărul a pătruns în incinta biroului, de unde a sustras două telefoane mobile.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părților vătămate iar cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adauga un comentariu

*