Dupa despartirea de Madalina Ghenea, Gerard Butler zboara din floare in floare!

Gerard-Butler-CelebHealthy_comMadalina Ghenea nu a reuist sa-l cuminteasca pe Gerard Butler! Dupa despartirea de romanca noastra, actorul hollywoodian zboara din floare in floare si nu rateaza niciuna dintre frumusetile ce-i ies in cale.

De la Madalina Ghenea, Cameron Diaz sau Jessica Biel si pana la Jennifer, Aniston, Naomi Campbell ori Ashley Greene, cu aceste femei extrem de frumoase s-a iubit Gerard Butler de-a lungul timpului.

Gerard Butler este considerat unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume! Are succes, o privire patrunzatoare, abdomenul parca sculptat si un accent cat se poate de sexy! Tocmai de aceea, nici nu este de mirare ca prin dormitorul lui s-au perindat, de-a lungul anilor, o multime de frumuseti, fie ca este vorba despre supermodele sau actrite, relatii serioase ori simple aventuri!

Marea pasiune a lui Gerard Butler par sa fie femeile frumoase. Desi toata lumea il vedea pasind la altar impreuna cu frumoasa Madalina Ghenea, se pare ca celor doi nu le-a fost scris sa fie impreuna. Mai mult, dupa despartirea de romanca noastra, starul hollywoodian a revenit la mai vechile obiceiuri si nu rateaza nici o domnita care-i iese in cale.

Adauga un comentariu

*