Crucea Roșie Bacău a primit joi, 26 iunie 2014, o vizită a delegației Crucii Roșii Suedeze

26.06.2014 - 10Crucea Roșie Bacău a primit joi, 26 iunie 2014, o vizită a delegației Crucii Roșii Suedeze, formată din cinci persoane și condusă de d-na Ingela Holmertz, Director General al Crucii Rosii Suedeze. Membrii delegației suedeze se află în România începând de luni și au vizitat filiala Harghita de Cruce Roșie, urmând să ajungă și la Vrancea.

26.06.2014 - 67Din delegația română au făcut parte Directorul General al Crucii Roșii Române, Dl. Silviu Ioan Lefter, Președintele Crucii Roșii Bacău, Prof. univ. Dumitru Bontaș, Director Crucea Roșie Bacău – Lt.col(r) Dan Marcel Babliuc, Dr. Adrian Colibaba, Vicepreședinte al Crucii Roșii Române, membri ai Comitetului filialei – Dl. Ilie Bârzu, consilier local și d-na Raluca Năstase, consilier local, angajați și voluntari.

Echipa Crucii Roșii Bacău a făcut o scurtă prezentare a activităților filialei: Serviciul de Ambulanță, cursurile derulate, Centrul de îngrijiri la domiciliu, programele sociale, Centrul de voluntariat, intervenția la dezastre și altele, dar și a structurii de personal și a sediului în care ne desfășurăm activitatea.

26.06.2014 - 3D-na Ingela Holmertz a felicitat filiala Bacău pentru variatele activități și pentru succesele înregistrate în ultima perioadă și și-a manifestat disponibilitatea de a colabora, inclusiv în ceea ce privește schimburile de experiență între voluntari.

Adauga un comentariu

*