Adama lansează Evocasa Avantaj pentru locatarii ansamblului său rezidenţial din Bacău

Client Evocasa AvantajDezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama anunță lansarea Evocasa Avantaj, o inițiativă apărută în premieră pe piața imobiliară din Bacău. Evocasa Avantaj este gândit sub forma unui catalog de reduceri și a unui card de fidelitate personalizat prin intermediul cărora locatarii Evocasa Completa, ansamblul rezidenţial Adama din Bacău, pot beneficia de oferte exclusive de la diverși parteneri.

Proiectul se adresează doar locatarilor din complexul de locuinţe Adama din Bacău. Prin intermediul catalogului, cei peste 200 de proprietari din Evocasa Completa beneficiază de condiţii speciale de livrare, consultanţă gratuită, dar şi de discount-uri acordate de diferiți furnizori de produse și servicii, reducerile variind între 3% și 30% din prețul de listă.

Pe lista partenerilor se înscriu 15 colaboratori de renume, locali sau cu reţele la nivel naţional, printre cei mai importanți reprezentanți ai segmentului lor de piață. Facilitățile oferite nu acoperă doar produsele și serviciile necesare o dată cu mutarea în casă nouă, ci și pe cele la care apelează frecvent o familie modernă: producători de mobilă, magazine de electronice și electrocasnice, cabinete medicale private, restaurante, spa-uri şi saloane de înfrumuseţare, agenții de turism și altele. În plus, majoritatea acestora se află în imediata apropiere a locuinței, pentru ca deținătorii cardului Evocasa Avantaj să aibă un acces facil.

Card Evocasa Avantaj Bacau„Am lansat în toamna anului trecut broşura şi cardul Evocasa Avantaj pentru cei aproape 1.000 de locatari ai proiectelor Adama din Bucureşti. Iniţiativa noastră s-a bucurat de succes în rândul acestora, astfel că în 2014 ne-am hotărât să o extindem şi în zona Moldovei. Încercăm prin Evocasa Avantaj să continuăm pe termen lung relația pe care o avem cu clienții noștri și să venim în întâmpinarea nevoilor lor cotidiene”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Fiecare familie din ansamblul Evocasa Completa va primi gratuit broșura și cardul Evocasa Avantaj, iar noii clienți, automat la semnarea actelor pentru noua casă. În broșură, este prezentat fiecare partener și oferta pe care o acordă, în timp ce cardurile sunt personalizate cu câte un cod unic prin intermediul căruia locatarii sunt recunoscuți de furnizori la achiziționarea unui produs sau serviciu. Reducerile din Evocasa Avantaj sunt valabile timp de un an și pot fi accesate de un număr nelimitat de ori.

Evocasa Avantaj este lansată simultan în cele două oraşe din Moldova în care Adama deţine proiecte: Bacău şi Iaşi. Alături de locatarii ansamblului Evocasa Completa, actualii şi viitorii proprietari din complexul ieşean Copou Bellevue vor beneficia de discount-urile Evocasa Avantaj.

Evocasa CompletaEvocasa Completa este un ansamblu de 13 etaje, cuprinzând 208 apartamente de două şi trei camere cu suprafețe utile de la 58 mp la 107 mp. Poziţionarea în noul centru al Bacăului satisface nevoile crescute ale familiilor moderne: mijloace de transport, şcoli, grădiniţe, bănci, supermarketul Billa, Arena Mall, restaurante dar şi apropierea de lac pentru petrecerea timpului liber.

Locatarii Evocasa Completa beneficiază de ascensoare moderne, parcare supraterană, zone verzi, standarde internaționale de protecție împotriva cutremurelor și a incendiilor, precum şi de spaţii de depozitare. Fiecare apartament este finisat la cheie, fiind dotat cu ușă metalică la intrare, tâmplărie PVC cu ferestre termopan, pregătire pentru aerul condiționat, centrală termică de apartament, parchet și echipamente sanitare de cea mai bună calitate. O parte din apartamente pot fi achiziţionate şi complet mobilate şi utilate.

Adauga un comentariu

*