Ediţia specială „Logan 10 ANI”

2_1403365463Dacia Logan, modelul cu cele mai mari vânzări în România în ultimul deceniu, a primit o ediţie specială pentru piaţa din Romania. Aceasta vine la 10 ani de la debutul primului Logan şi aduce dotări inedite în gama Dacia, dedicate confortului şi câteva accente aduse design-ului.

Ediţia specială „Logan 10 ANI” prezintă o evoluţie a nivelului de echipare „Laureate” şi aduce în plus oglinzi retrovizoare cu semnalizare, proiectoare dublu optice, jante din oţel de 16 inch, o planşă de bord nouă, aer condiţionat cu reglare automată – dotare exclusivă pentru clienţii din România – geamuri electrice faţă cu comenzi montate pe faţa de uşă aferentă şoferului, geamuri electrice spate cu comandă dublă (pe feţele de uşi spate şi pe consola centrală din faţă), banchetă spate rabatabilă şi fracţionabilă, o tapiţerie nouă şi numeroase elemente de decor diferite de gama Logan, care includ culori noi pentru montanţii centrali, protecţii laterale de culoare neagră pentru portiere, mască de faruri spate de culoare roşu închis şi baghetă de decor neagră pentru bara de protecţie spate.

Seria este limitată la 2.000 de unităţi şi este oferită doar în compania motorizărilor de 75 CP, adică unitatea 1.2 16V şi diesel-ul 1.5 dCi de 75 CP. Lista de dotări opţionale include elementele deja clasice în gama Logan, cum ar fi sistemul Medianav cu harta Europei, tempomatul şi volanul îmbrăcat în piele.

La fel ca alte serii limitate din gama Dacia, cum ar fi „Dedicaţie” pentru 1310, acestea sunt marcate cu elemente de personalizare discrete, menite să scoată în evidenţă ediţia unicitatea acestui model. Pe montantul C se află un sticker care include tricolorul şi inscripţia „10 ANI”, pe când interiorul pragurilor din faţă prezintă un ornament cromat cu logo-ul special al seriei limitate, ce poartă inscripţia „LOGAN 10 ANI”.

Preţul de pornire al ediţiei speciale este de 9.400 euro cu TVA inclus pentru 1.2 16V şi de 11.300 euro cu TVA inclus pentru 1.5 dCi.

Comenzile pentru această serie limitată au fost deschise în întreaga reţea comercială Dacia din România începând din data de 19 iunie 2014.

Dedeman Automobile, dealer autorizat Dacia pe piaţa băcăuană, vă aşteaptă in showroom-urile din Bacau şi Oneşti, la operatiunea Porţi Deschise, în perioada 27-29 iunie, pentru a vă înscrie la tragerea la sorţi unde puteţi câştiga marele Premiu: un autoturism Logan – ediţia specială Logan 10 ani. În plus, se pot câştiga premii secundare precum şepci personalizate “Logan 10 Ani”, tricouri polo “Logan 10 ani” sau termosuri personalizate “Logan 10 Ani”.

Adauga un comentariu

*