Antonio Banderas şi Sharon Stone sunt împreună

article-2650927-1E89B60E00000578-442_634x877Antonio Banderas a început o relaţie cu actriţa Sharon Stone la câteva săptămâni după ce s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith, după o căsnicie ce a durat 18 ani.

Cunoscutul actor spaniol, Antonio Banderas, în vârstă de 53 de ani, este prieten de mulţi ani cu actriţa Sharon Stone, însă, după ce actorul s-a despărţit de soţia sa Melanie Griffith, între cei doi pare a fi mai mult decât o relaţie de prietenie.

„Antonio şi Sharon sunt prieteni buni de mulţi ani. Au flirtat întotdeauna cu neruşinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată. Totul e destul de relaxat deocamdată între ei, pentru că vor ca relaţia lor să rămână discretă, din respect pentru Melanie Griffith, însă nimeni nu poate să nege că atracţia dintre ei există”, a declarat o sursă.

Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, Martin Mica. Conform presei americane, Antonio şi Sharon au de gând să plece într-o vacanţă în luna iulie.

„Antonio şi Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanţă împreună, în luna iulie. Amândoi au fost căsătoriţi de câte două ori şi acum vor doar să se distreze”, a adăugat aceeaşi sursă, conform contactmusic.com.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas au o fiică în vârstă de 17 ani. Fosta soţie a actorului spune că se simte destul de „ciudat” când se gândeşte la relaţia acestuia cu Sharon Stone, dar consideră că amandoi trebuie să meargă mai departe.

„Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor. Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună”, a declarat aceeaşi sursă.

Sursa: www.libertatea.ro

 

Adauga un comentariu

*