Sakura Onesti locul 3 pe tara la Campionatul National de Karate pentru Copii

Sakura-Onesti-locul-3-pe-tara-la-Campionatul-National-de-Karate-pentru-Copii---Ionita-FlorinCampionatul National de Karate pentru copii, organizat la Brasov de Federatia Romana de Karate WKC, in perioada 31-01 iunie 2014, a adus Clubul Sportiv Sakura Onesti pe podiumul cluburilor sportive de karate, cu un rezultat impresionant, insumand 6 medalii de aur, 3 medalii de argint si 3 de bronz.
 
Startul competitiei a consemnat un numar record de 565 de sportivi, cu varste intre 7 si 14 ani, reprezentant 45 de cluburi din intreaga tara, care si-au disputat, timp de doua zile, cele mai importante titluri la nivel national.
Sakura Onesti, a bifat o performanta importanta pentru istoria clubului, consemnand un parcurs competitional perfect, prin prestatia lotului de exceptie compus din: Alupei Maria, Giurgiu Ioana, Avram Rares, Georgescu Gabriel, Popa Rares, Susanu Octavian, Colpos Andreea, Potarca Tudor Popescu, Alupei Matia, Nicula Mihai, Alupei Teodora, Simion Anca, Rosu Bianca si Fodolica Mihaela.
Concetrarea si buna pregatire din timpul anului au facut diferenta, astfel ca sportivii antrenati de sensei Florin Ionita, s-au clasat pe locuri fruntase la toate categoriile la care s-au prezentat, aducand, dupa doua zile de competitie, Clubul Sakura Onesti pe locul 3 in statistica pe cluburi.
Sa-i felicitam, asadar, pe castigatori si sa le uram succes celor ce vor reprezenta Romania la Campionatul European WUKF din perioada 11-15 iunie la Verona!
Rezultate inregistrate:
Avram Rares – Campion national Kumite 9-10 ani (73 sportivi in categorie) / Locul 2 Kihon 9-10 ani
Alupei Matia – Campion national Kumite 11-12 ani (52 sportivi in categorie)
Simion Anca – Campioana nationala Kumite 11-12 ani (5 meciuri disputate)
Rosu Bianca – Campioana nationala kumite 13 -14 ani (6 meciuri castigate)
Alupei Matia, Avram Rares, Nicula Mihai – Campioni nationali Kumite echipe 11-12 ani (12 echipe in categorie)
Alupei Teodora, Rosu Bianca, Simion Anca – Campioane nationale Kumite fete 13-14 ani
Giurgiu Ioana – Locul 2 Kumite fete 9-10 ani
Popa Rares – Locul 2 Kata 11-12 ani
Potarca Tudor – Locul 3 Kata 11-12 ani (centurile galbena si portocalie)
Susanu Octavian  Locul 3 Kata 11-12 ani (centura verde-maro)
Nicula Mihai – Locul 3 Kumite baieti, 11-12 ani

 

Adauga un comentariu

*