Bonjasky, Irimia şi Adegbuyi vor căuta talente pentru Superkombat în Olanda

eduard irimia superkombatPromoţia românească Superkombat îşi continuă expansiunea globală, iar pe 8 iunie, la Almere, în Olanda, va organiza o nouă selecţie pentru sportivii din noua generaţie, marele câştigător urmând să primească şansa de a lupta în a patra etapă de World Grand Prix a circuitului condus de Eduard Irimia, programată în toamnă, tot în Ţara Lalelelor.

Este a şasea ediţie a selecţiilor Superkombat după ce în ultimul an au avut loc evenimente asemănătoare în Grecia, Germania, Brazilia, Croaţia şi Marea Britanie. De altfel, la Middlesbrough, în aprilie, a fost descoperit şi Jamie Bates, câştigătorul turneului mondial la categoria grea, organizat la Mamaia, şi transmis în direct în 83 de ţări.

bonjasky superkombat„Cred în crearea unei noi generaţii de eroi şi tocmai de aceea am lansat acest program. Cu siguranţă în Olanda, care e patria acestui sport, sunt încă talente neşlefuite, iar dintre cele câteva zeci de sportivi trecuţi de preselecţie cel puţin unul sau doi vor reuşi să confirme la nivel global, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Alături de Irimia, la Almere va fi prezent şi româno-nigerianul Benjamin Adegbuyi, descoperit la rândul său tot la o gală de selecţie, iar acum cotat al 7-lea în lume, însă printre invitaţi se va număra şi legendarul Remy Bonjasky, surinamezul triplu campion mondial, dar şi olandezul Andy Souwer, dublu campion mondial K-1 Max. „Adegbuyi este exemplul clar că putem înlocui acea generaţie de aur din care a făcut parte şi Bonjasky, a adăugat preşedintele Superkombat.

adegbuyi selectiiÎnvingătorul selecţiilor de la Almere va lupta pe 27 septembrie în cea de-a patra etapă de World Grand Prix a Superkombat, care va avea loc tot în oraşul olandez. Printre românii care ar urma să lupte în Superkombat WGP IV se numără Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş.

Adauga un comentariu

*