Prognoza meteo pentru ziua de 1 mai

umbrela_33918400Meteorologii nu au veşti bune pentru următoarele zile, vremea urmând că fie, în continuare, instabilă şi rece.

Cerul va avea înnorări temporare şi, cu precădere în timpul zilei, vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în sud-vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse, mai ales după-amiaza, în restul teritoriului. Izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi în depresiuni şi 22…23 de grade, local, la câmpie, iar cele minime se vor situa între 4 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea, în sud-est, izolat va mai fi ceaţă.

Şi ultimele două zile ale minivacantei de 1 mai, dar şi cele de la începutul săptămânii viitoare vin cu ploi pe arii extinse în majoritatea regiunilor, mai ales după-amiaza şi noaptea. Vor fi mai ales averse, însoţite de tunete, fulgere şi unele intensificări ale vântului. Ceva mai ferită se va dovedi a fi partea de sud-est, unde ploile îşi vor face apariţia izolat. Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 23 de grade, iar începând cu ziua de duminică termometrele mai pierd câteva grade.

Adauga un comentariu

*