Elena Băsescu a demisionat din PDL

Elena Băsescu a demisionat luni din PDL, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid. Elena Băsescu şi-a anunţat oficial demisia din PDL, printr-un comunicat în care nu precizează dacă se înscrie în alt partid şi nici nu menţionează dacă va candida pentru un nou mandat în PE.elena-basescu-ataca-usl-pe-tema-educatiei-101461-1

„Europarlamentarul popular Elena Băsescu şi-a prezentat luni, 24 martie 2014, demisia din Partidul Democrat Liberal”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, textul demisiei depuse la PDL este următorul: „Domnule preşedinte Vasile Blaga, vă informez cu privire la decizia mea defitinivă şi irevocabilă de a demisiona din Partidul Democrat Liberal, începând cu momentul înregistrării acestui document. Le mulţumesc membrilor Partidului Democrat Liberal pentru colaborare şi le doresc succes pe viitor”.

Reprezentanţii PMP au invitat-o în mod repetat pe Elena Băsescu să candideze pe lista Mişcării Populare pentru un nou mandat în PE, având rezervat locul al doilea pe lista acestui partid.

În acelaşi timp, Elena Băsescu ar fi strâns o sută de mii de semnături pentru o candidatură independentă la PE, potrivit tot reprezentanţilor PMP.

PMP ar urma să depună luni la ora 17.00 la BEC lista candidaţilor pentru PE.

Termenul pentru depunerea la BEC a candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.

Sursa: www.mediafax.ro

Adauga un comentariu

*