National Arena se pregăteşte de un nou meci mare

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că există discuţii avansate pentru aducerea echipei Real Madrid la Bucureşti, în luna august, în vederea disputării unui meci amical cu Astra Giurgiu.real_madrid

„Există discuţii avansate pentru aducerea echipei Real Madrid la Bucureşti în luna august, pentru un meci amical cu Astra Giurgiu, în aceleaşi condiţii pe care le-am avut şi la partida Dinamo- FC Barcelona. Meciul ar urma să aibă loc pe Arena Naţională. Sunt stipulate aceleaşi clauze ca şi în cazul Barcelonei şi dacă se va concretiza, Real Madrid se va prezent cu opt vedete din prima echipă, inclusiv Cristiano Ronaldo„, a declarat Thiess.

Întrebat de ce s-a ajuns la varianta Astra Giurgiu şi nu Steaua, Thiess a răspuns: „În urma discuţiilor cu Steaua, ne-am dat seama că nu există o dată disponibilă pentru cele două echipe. Sunt prieten de multă vreme cu Reghecampf, nu se pune în discuţie că nu ar fi vrut să joace, dar pur şi simplu nu s-a găsit o dată disponibilă. Iniţial au fost două variante, una prin care urma să se creeze un dream-team al României, cu jucători de la Steaua, Dinamo, Astra, Petrolul şi o alta cu Astra Giurgiu. Având în vedere relaţia cu domnul Niculae (n.r. – patronul Astra Giurgiu), am îmbrăţişat această ultimă variantă şi vom definitiva clauzele contractuale în următoaele zile. E vorba de un cadou al dânsului pentru echipa pe care o finanţează. Domnul Niculae e cel mai bogat om din România, dacă vrea, poate să organizeze un meci cu Real Madrid şi în propria curte. Dar dânsul este un om de afaceri abil, este vorba de un parteneriat între mine şi Niculae, ceea ce implică atât cheltuieli, cât şi beneficii„.

Adrian Thiess a fost unul dintre organizatorii meciului amical Dinamo – FC Barcelona, disputat la 11 august 2012, tot pe Arena Naţională, partidă în care catalanii s-au impus, scor 2-0.

Sursa: www.mediafax.ro

Adauga un comentariu

*