USL s-a rupt! PNL a decis ieșirea de la guvernare

ponta-antonescuPotrivit publicatiei „Gandul” la nici două ore de la apelul lui Victor Ponta la împăcare, liberalii au decis ruperea USL Refuzul premierului de a accepta formula de guvern propusă de PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier şi ministru de Interne, dar şi negocierile PSD cu UDMR pentru un nou Guvern i-au făcut pe liberali să ia decizia de a nu mai merge alături în USL, votând rezoluţie în acest sens. Finalul era previzibil, Crin Antonescu anunţând înaintea şedinţei PNL că a luat act de refuzul lui Ponta , iar lucrurile nu mai pot continua.

Apelul de ultimă oră a lui Victor Ponta a fost primit de liberali ca o ”intervenţie de efect teatral”, Crin Antonescu precizând înaintea întâlnirii liberalilor că a vorbit la telefon cu premierul care i-a confirmat că nu este dispus să accepte formula propusă cu Klaus Iohannis vicepremier şi ministru de Interne.

”Am apreciat foarte mult prestaţia mediatică. E un pas înainte din colecţia în care oamenii politici încaţă să plângă. L-am sunat pe domnul prim-ministru, l-am întrebat dacă avem mişte date noi, dacă sunt dispuşi să mergem pe formula pe care am propus-o. Mi-a zis că nu. Intervenţia a fost de efect teatral. Această situaţie nu mai poate fi prelungită şi îi vom pune punct în această seară”, a spus Antonescu.

sursa: gandul.info

Adauga un comentariu

*