O mamică superbă, uite cum arată Dana Rogoz in a 8 luna de sarcină

Dana Rogoz este însărcinată în luna a opta, dar sarcina nu şi-a pus prea mult amprenta asupra siluetei ei. Deşi mai este puţin până naşte, Dana Rogoz îşi ţine la curent fanii ei de pe blog cu felul cum evoluează sarcina.52eb7fa2a268f

Zilele trecute, vedeta s-a îmbrăcat cu o rochie albă, mulată, s-a fotografiat, iar apoi poza a postat-o pe blogul personal. „M-am hotărât să fac câteva poze în casă, într-o rochiţă mulată, ca să se vadă burtica cât mai bine. În toate outfit-urile pentru afară sunt nevoită să mă îmbrac cât mai gros, aşa că nu am cum să mă laud cu burtica mea de la 34 de săptămâni”, scrie vedeta.

Aceasta precizează că deşi burtica ei nu este una foarte mare, medicul ginecolog care a monitorizat-o pe tot parcursul sarcinii i-a spus că viitorul copil este bine şi nu are motive de îngrijorare. „Nu m-am abţinut de la nimic în sarcină (evident, exceptând alimentele interzise gravidelor), adică am mâncat cât mai sănătos, dar la orice oră şi fără să stau să-mi număr caloriile la fiecare înghiţitură. Aici nu mai e vorba doar de tine, nu poţi fi atât de egoistă ca mamă să pui mai presus kilogramele tale decât sănătatea bebeluşului – iar aici mă refer la cele care ţin dietă ca să nu se îngraşe prea mult în sarcină. Nicio extremă nu e bună pentru bebe. Eu mâncam mult şi înainte de a rămâne însărcinată, am mâncat la fel de mult şi în sarcină, fără să am pofte ieşite din comun, dar nici greţuri sau vărsături. Şi natura m-a ajutat se pare”, a mai scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Adauga un comentariu

*