Ce temperaturi vor fi pana in luna aprilie

ANM a transmis o estimare a temperaturilor pentru următoarele luni. În regiunile sud-estice, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă în februarie şi martie, iar în restul zonelor se vor situa la valori apropiate de cele normale. Estimările sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe durată medie de la Reading, Anglia, şi au un grad de realizare de aproximativ 60%.

VREMA FEBRUARIE 2014. Temperatua aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în regiunile centrale şi nordice şi peste aceste medii în restul teritoriului. Prognoza meteo mai arată că volumul de precipitaţii va fi apropiat de mediile climatologice.

VREMEA MARTIE 2014. Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale, exceptând regiunile sud-estice şi local sudice, unde se va situa peste normalul perioadei. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, exceptând sud-estul, unde se vor încadra în normele climatologice, se mai arată în prognoza meteo estimată de AMN.

VREMEA APRILIE 2014. Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice în sud-estul, vestul şi local în sudul ţării şi se vor situa sub normalul perioadei în restul regiunilor, arată prognoză meteo. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinţa de excedent în centrul şi nordul ţării.

temperaturi

Sursa: www.gandul.info

Adauga un comentariu

*