Actorul american Philip Seymour Hoffman a incetat din viata

Celebrul actor american Philip Seymour Hoffman, laureat in 2006 al Premiului Oscar pentru rolul principal din lungmetrajul Capote, a incetat din viata, duminica, la New York, potrivit Wall Street Journal.download

Cotidianul New York Post crede a sti ca decesul a fost cauzat de o supradoza de droguri.

In varsta de 46 de ani, Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau din Greenwich Village, in Manhattan, conform aceleiasi surse.

Nascut in 1967, intr-o familie buna (mama lui era judecatoare, iar tatal era director executiv la firma Xerox), Philip Seymour Hoffman a studiat teatrul la New York si si-a facut debutul in cinematografie in 1992, cand a si aparut in celebrul “Parfum de femeie”, alaturi de Al Pacino si Chris O’Donnell.

Actorul american avea deja un palmares incredibil cu peste 70 de premii internationale castigate si alte peste 50 de nominalizari la diferite trofee.

Bijuteria coroanei a reprezentat-o Premiul Oscar castigat in 2006 pentru cel mai bun actor in rol principal, respectiv pentru modul in care Philip Seymour Hoffman i-a dat viata personajului “Truman Capote” din pelicula ce are in prim plan viata celebrului scriitor.

Adauga un comentariu

*