Descoperă ce ți-au pregătit astrele în perioada 27 ianuarie – 2 februarie

BERBEC

Pe plan amoros, mai multe întâmplări te vor zdruncina destul de puternic. Te vei întreba dacă iubitul tău este cu adevărat capabil să te înțeleagă, iar în unele momente te vei simți singură. Încearcă totuși să nu suprareacționezi din cauza situației în care te afli. Pe plan profesional, conjunctura astrală îți va fi favorabilă. Vei fi energică și vei da dovadă de inițiativă, iar șefii tăi vor observa asta.

TAUR

Îți va fi dificil să te concentrezi și să-ți aduni ideile. Te vei descurca mai bine cu sarcinile repetitive, monotone, care nu implică un mare efort intelectual. Vei simți dorința de a-ți schimba slujba și perspectivele profesionale, însă amintește-ți că nu obținem întotdeauna tot ce vrem. Unele circumstanțe te vor îndemna să te gândești la lucruri nu tocmai plăcute petrecute din trecut, iar soluția este să-ți ocupi timpul cu lucruri interesante, care vor avea rolul de a-ți distrage atenția.

GEMENI

Săptămâna aceasta, vei fi șarmantă și fermecătoare și îi vei putea juca pe degete cum vrei tu pe cei din jurul tău. Conjunctura astrală va fi favorabilă pentru a-ți atinge ambițiile profesionale și scopurile pe plan amoros. Te vei înțelege foarte bine cu prietenele și veți petrece clipe minunate împreună. Spre sfârșitul săptămânii, este posibil să primești o ofertă care îți va stârni interesul.

RAC

Va fi o săptămână în care vei fi relaxată și vei reuși să duci până la capăt cu ușurință tot ce îți propui. Ai grijă să nu ți se urce la cap, să devii îngâmfată și să începi să faci greșeli care te vor costa scump. Trebuie să reziști impulsului de a cumpăra lucruri scumpe și cam inutile. Este o perioadă prielnică pentru a relua legăturile cu persoane cu care n-ai mai vorbit de mult timp.

LEU

Vei beneficia de un climat sentimental pozitiv, însă fără surprize sau bucurii deosebite. S-ar putea să întâlnești un bărbat interesant pe parcursul unei călătorii. Din păcate, conjunctura astrală te va face să fii vulnerabilă în fața unor frustrări, dorințe sau constrângeri. Vei fi tentată să te suprasoliciți, însă acest lucru îți poate pune în pericol sănătatea.

FECIOARĂ

O mulțime de emoții vor apărea în viața ta sentimentală, iar două vor ieși în evidență. În primul rând, este vorba de o dorință de siguranță, iar în cel de-al doilea rând de o aspirație de a oferi sau a primi afecțiune de natură maternă. Vei beneficia de un surplus de energie, pe care ar fi bine să ți-l folosești în scopuri constructive.

BALANȚĂ

Nu vei ezita să le dezvălui ce ai pe suflet și ce te apasă prietenelor tale, sperând că ele vor reuși să-ți ofere alinarea de care ai atât de multă nevoie. Chiar dacă vei fi măcinată de zbuciumuri, măcar nu vei avea o viață plictisitoare. Conjunctura astrală îți este favorabilă pe plan financiar, astfel că există mari șanse să primești o sumă neașteptată de bani.

SCORPION

Urmează o săptămână în care vei da dovadă de instabilitate. Vei sări de la un proiect la altul și îți vei schimba interesele fără să fii conștientă de gravitatea deciziilor tale și de starea de confuzie pe care le-o creezi apropiaților tăi. Șansa de a te schimba stă în afecțiunea pe care ți-o oferă și grija pe care ți-o poartă iubitul tău. S-ar putea să plănuiți împreună o călătorie.

SĂGETĂTOR

Vei fi fascinată de purtarea elegantă și rafinată a unei bărbat pe care îl vei fi întâlnit în timpul unei ședințe și îți vei dori foarte mult să-l cunoști mai îndeaproape. Vei fi apreciată de cei din jur, însă asta s-ar putea să se schimbe dacă vei continua să tratezi lucrurile cu superficialitate. Ferește-te să o iei pe căile bătătorite, vei avea mai multe de câștigat de pe urma creativității tale. Există riscul să ai o reacție exagerată în urma unei situații cu care te vei confrunta.

CAPRICORN

Va fi o săptămână în care toate îți vor merge ca pe roate. Există șanse să ai un câștig nesperat, care îți va îmbunătăți statutul social. Pe plan amoros te vei simți minunat și vei petrece clipe de calitate alături de iubitul tău. Te vei simți împlinită știind că ai o relație stabilă și sigură.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vei avea parte de întâmplări pozitive atât pe plan social, cât și pe plan profesional. Prietenii și colegii de muncă îți vor oferi toată susținerea de care ai nevoie, iar asta te va face să fii mult mai încrezătoare în forțele tale. Este o perioadă excelentă pentru a renunța la un anumit viciu sau pentru a te apuca de o cură de slăbire.

PEȘTI

Trebuie să-ți păstrezi un comportament adecvat circumstanțelor pentru a te asigura că nu vei avea neplăceri. O prietenă îți va da un sfat despre viața ta amoroasă, iar acest lucru te va deranja. Reține totuși că intențiile ele sunt bune și că este sinceră și învață să accepți sfaturile care îți sunt date. Nu te stresa foarte mult în legătură cu micile probleme de zi cu zi.

Adauga un comentariu

*