23 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare retinute

Timp de cinci zile, în perioada sărbătorilor de iarnă, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru  prevenirea şi combaterea accidentelor grave de circulaţie, produse în principal pe fonul nerespectării regimuluilegal de voteză. Aproximativ 14 poliţişti au acţionat zilnic, pe DN 2 – E 85, în sistem integrat, iar în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 386 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 97000 de lei, din care 248 de sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

B. Florin, de 21 ani, din localitatea Tămăşeni, judeţul Neamţ, a fost depistat pe DN 2 – E85, în interiorul localităţii Bogdan Vodă, în timp ce conducea un  autoturism cu viteza de 126 km/h. Conducatorul auto  a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

F. Rubeiu, de 24 ani, din municipiul Vaslui, a fost depistat pe DN 2 – E85, în interiorul localităţii Dumbrava, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 125 km/h. Conducatorul auto  a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

I. Marian, de 39 ani, din localitatea Pufeşti, judeţul Vrancea, a fost depistat pe DN 2 – E85, în interiorul localităţii Valea Mica, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 105 km/h. Conducatorul auto  a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Adauga un comentariu

*