Bomba anului: Andreea Marin s-a căsătorit

Prima mare surpriză a anului 2014 vine de la fosta zână a surprizelor, care se află în vacanţă în Qatar.andreea1_25_a5b7d618aa_c49f304042_fc8f53019a

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook. Cei doi au primit sute de mesaje de „casă de piatră”.

Au hotârât să-şi unească destinele departe de ochii curioşilor, în secret cei doi s-au căsătorit de Crăciun.

„Dragi prieteni, de ceva timp am o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relație departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Şi la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci şi familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soţia mea. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi să aveţi Un An Nou Fericit!”, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cununat doar civil, pentru că este de presupus că nici unul dintre cei doi nu va dori să renunţe la religia lor pentru a putea fi cununaţi.

Sursa: www.libertarea.ro

Adauga un comentariu

*