Au inceput anul bauti la volan!

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Postului de Poliție Letea Veche l-a depistat joi, 2 ianuarie, în jurul orei 21.30, pe V. Micu, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Poliţiştii rutieri din Onești au constatat că A. Florin, de 39 de ani, din localitate, conducea un autoturism pe strada Republicii, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

In noaptea de 2 spre 3 ianuarie, în jurul orei 3.30, poliţiştii l-au depistat în trafic, pe DN 12 A, pe B. Mihnea, de 24 de ani, din Târgu Ocna, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice .

Adauga un comentariu

*