Tanara de 20 de ani, decedata in urma unui accidemt de circulatie

 Poliţiştii rutieri au cercetat împrejurările în care s-a produs un accidentat de circulaţie, în urma căruia a rezultat decesul unei persoane.

Din cercetarea la faţa locului, poliţiştii au constatat că D. Ion, de 47 de ani, din Orbeni, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 108 din comună, a acroşat o tânără de 20 de ani, din localitate, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers.   În urma impactului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, dar din cauza leziunilor suferite, a decedat. Conducătorului auto i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

A provocat un accident după ce s-a urcat la volan obosit şi băut  

Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Minereului din Comăneşti, s-a produs un accident de circulaţie cu victimă.       La faţa locului, poliţiştii au constatat că P. Mihai, de 39 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul oboselii în conducere, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului o pasageră din autoturism în vârstă de 36 de ani a fost rănită şi transportată la Spitalul Comăneşti pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării conducătorului auto a fost pozitiv, etilotestul indicând o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Poliţiştii l-au depistat în trafic, pe Calea Trotuşului din Dărmăneşti, pe P. Ioan, de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. In cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice .

Un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău, l-au depistat pe DN 2, în localitatea Bogdan Vodă, pe P. Daniel, de 43 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism având permisul suspendat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Adauga un comentariu

*