VREMEA se menţine rece

Sâmbătă, vremea se va menţine rece în ţară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice la începutul zilei, iar în cele sud-vestice şi sudice mai ales seara şi noaptea.vreme

Local, în dimineaţa şi noaptea de sâmbătă, ceaţă va fi şi în restul teritoriului, în special în zonele joase. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Oltenia, până la 8 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa între -8 şi 1 grad, mai coborâte în depresiuni spre -11 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

Duminică, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sud-vestice şi sudice, însă doar izolat vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Local va fi ceaţă, dimineaţa mai ales în sud, iar noaptea cu precădere în regiunile intracarpatice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 şi 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -11 grade.

Adauga un comentariu

*