Vremea se mentine rece in zilele urmatoare. De 1 decembrie se incalzeste usor

Prognoza meteorologilor arata ca miercuri vremea va fi rece pentru sfarsitul lunii noiembrie, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 5 grade. Cerul va deveni variabil in nord si nord-vest, dar in rest innorarile vor persista. Va ninge pe arii mai extinse in Banat si Oltenia si cu caracter local in Muntenia, iar in Dobrogea izolat vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va avea intensificari locale in regiunile sud-estice.vremea-termometru

Joi vremea se va mentine mai rece decat normalul la sfarsitul lunii noiembrie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile vestice, nordice si centrale, unde local, mai ales spre seara si noaptea, va ninge slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 in vest, nord-vest si centru si 9 grade in Subcarpatii Moldovei. Si la Bucuresti va fi frig si maxime de 4-5 grade.

Vineri vremea continua sa fie mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va avea innorari in nordul, centrul si vestul tarii, unde local vor fi precipitatii mixte si va fi partial acoperit de nori in sud si sud-est. La munte vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in estul Transilvaniei si 8 grade in est si sud-est. La Bucuresti, vremea se va mentine rece. Temperatura maxima nu va trece de 6 grade.

Sambata vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. In sudul si sud-estul teritoriului local va fi ceata, posibil persistenta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, mai ales in Lunca Dunarii.

Duminica, de 1 decembrie, temperaturile cresc usor in majoritatea zonelor. Vor fi conditii pentru precipitatii in general slabe in regiunile sudice.

Sursa: www.hotnews.ro

Adauga un comentariu

*