VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO până pe 1 decembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 18 noiembrie – 1 decembrie, în fiecare regiune a ţării.

1383639931_392Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

MOLDOVA

Prima zi a intervalului va fi mai rece, apoi valorile termice vor creşte cu aproape 8 grade în 3 zile, astfel că, pe 21 noiembrie, maximele diurne se vor situa, în medie, în jurul valorii de 14 grade. Între 23 şi 26 noiembrie vremea se va răci accentuat, până la valori diurne de 4 grade, apoi temperaturile vor continua să scadă uşor, până la 2 grade Celsius la sfârşitul intervalului de prognoză. Evoluţia minimelor nocturne va fi asemănătoare, de la aproximativ 6 grade în prima săptămână, până la -3 grade în ultima noapte.

În intervalul 22 – 26 noiembrie, va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În rest, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi destul de scăzută.

Sursa: www.mediafax.ro

Adauga un comentariu

*