Trucuri de slabit care chiar functioneaza 2

Tot in cautara unor trucuri de slabit? Iata, in continuare, alte trucuri de slabit cat mai usor.25-de-trucuri-pentru-slabit_size14

Stabileste obiective pentru fiecare saptamana. Nu incerca sa iti revizuiesti dieta deodata. Daca faci prea multe schimbari odata, exista sanse mari sa renunti pentru ca nu poti respecta ce ti-ai propus. Este mai bine sa schimbi un singur aspect pe saptamana.

Cantareste-te o data pe saptamana. Persoanele care se cantaresc regulat reusesc mai usor sa slabeasca. Insa nu trebuie sa te cantaresti in fiecare zi, o data pe saptamana este suficient.

Odihneste-te! Atunci cand nu dormi destul organismul produce grelina (hormonul foamei) si ai tendinta sa mananci mancaruri grase.

Cantitati de mancare moderate. Dimensiunea portiilor poate fi aproximata gresit cu usurinta. Foloseste cu incredere lingurile si vasele de masurat.

Consuma multe fructe si legume. Daca mananci mai multe fructe si legume, nu te vei mai simti atat de infometat deoarece aceste alimente bogate in fibre si apa mentin senzatia de satietate mai mult timp.

Evita alcoolul. Alcoolul este o sursa de calorii.

Gandeste pozitiv. Lipsa stimei de sine este o cauza serioasa a exceselor alimentare, considera expertii.  Obisnuieste-te sa te concentrezi pe aspectele tale cele mai bune in detrimentul celor mai slabe. Cumpara haine care ti se potrivesc si pe care sa le porti cu placere.

Fa miscare zilnic. Plimba-te, urca scarile, mergi pe jos o statie in loc sa iei autobuzul. La modul ideal, ar trebui sa mergi de 3 ori pe saptamana la sala.

Mananca alimente prajite numai la ocazii cu adevarat speciale. In rest, alege sa le fierbi, coci, sau sa le prepari pe gratar.

Relaxeaza-te! Unii oameni cedeaza cand sunt stresati. Femeile care secreta cel mai mult cortizol (hormon eliberat în momente de stres) consuma cea mai mare cantitate de mancare grasa dupa respectiva perioada. Daca te afli frecvent în situatii stresante, incearca mai bine sa inveti yoga, sa meditezi sau sa faci exercitii de meditatie.

 

Adauga un comentariu

*