Romanii fura de toate, produse petroliere, material lemnos si autoturisme!

Poliţiştii moinesteni l-au depistat în trafic pe O. Dumitru, de 19 ani, din localitate, în timp ce transporta cu un autoturism, cantitatea de 90 de litri de produs petrolier, sustrasă din zona petrolieră  Zemeş. Întreaga cantitate de produs petrolier, în valoare de 360 de lei, a fost confiscată şi predată părţii vătămate. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Un bărbat de 34 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce tăia, fără drept, trei arbori dintr-o pădure din comuna Bîrsăneşti. Materialul lemons, cu un volum total de 5,132 m.c. şi în valoare de aproximativ 1019,96 de lei, a fost recuperat. Faţă de acesta s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

În noaptea de 30/31 octombrie , poliţiştii oneşteni au depistat în flagrant un tânăr de 20 de ani şi un minor de 15 ani, în timp ce încercau să sustragă un autoturism parcat pe o stradă din municipiu. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi urmează a se extinde cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Adauga un comentariu

*