Weekend de aur pentru Palatul Copiilor Bacău

PalatulCopiilorjudoEchipajele de judo de la Palatul Copiilor din Bacău, antrenate de profesorul Dorin Cruceanu, au obţinut rezultate onorante la două competiţii sportive naţionale desfăşurate în week-end-ul trecut.

Şapte sportivi de la Palatul Copiilor din Bacău, însoţiţi de profesorul Cruceanu Dorin, s-au deplasat sâmbătă, 26 octombrie, la cea de-a VII-a ediţie a Cupei „Martonffi Janos”, organizată in localitatea Vlahiţa, din judeţul Harghita, la aproximativ 30 de kilometri de Miercurea Ciuc.  Competiţia a reunit la start peste 340 de sportivi de la majoritatea cluburilor din ţară şi două cluburi din Republica Moldova şi Ungaria. „Munca şi perseverenţa noastră depusă într-un an s-au văzut prin cele trei medalii câştigate. E o bucurie pentru noi, având în vedere că este al treilea concurs oficial la care participăm”, a declarat profesorul Dorin Cruceanu. Organizatorii Cupei “Martonffi Janos” au înmânat delegaţilor echipelor participante câte o diplomă de excelenţă, competiţia fiind dedicată Zilei Mondiale a Judo-ului, celebrată în întreaga lume pe 28 octombrie. Rezultatele inregistrate de Palatul Copiilor din Bacău, la ediţia 2013 a Cupei „Martonffi Janos”:

Locul 1 – RADU ANDREEA: 26 kg U11

Locul 3 – ACATRINEI ANTONIO: 34 kg, BUZDUGA SERGIU: +38 kg U9

Locul 5 – BIXADE ANDREI U9, DĂDUŢI ALEXANDRU: 60 kg U15

A doua zi, duminică, 27 octombrie, s-a desfăşurat la Adjud  “Memorialul Ciupitu Ionică”, pentru categoriile de vârstă U11, U13, U15 masculin şi feminin, competiţie la care Palatul Copiilor Bacău a fost reprezentat de doi sportivi, elevi ai profesorului Dorin Cruceanu. Cei doi competitori băcăuani au fost Radu Andreea, la 26 kg U11, medaliată cu aur, şi Baicu Mihai, la 34 kg U13, medaliat cu bronz.   „Nu aveam cum să nu mă deplasez la această competiţie având în vedere că l-am cunoscut pe profesorul Ciupitu ca antrenor şi ca om. Chiar dacă am participat numai cu doi sportivi, Palatul Copiilor din Bacău nu s-a făcut de ruşine. A fost un weekend obositor, pe de-o parte, dar cu mari satisfacţii. Ţin să mulţumesc părinţilor, pentru eforturile financiare depuse, şi domnului director Ghiciuşcă Radu, care ne-a sprijinit de nenumărate ori pe toate planurile si care ne-a dotat sala de judo la standarde înalte, o sală în care eu şi colegul meu, Manole Constantin, creştem campioni”, a declarat Dorin Cruceanu, antrenor al Palatului Copiilor Bacău.

 

 

Adauga un comentariu

*