Soferi si biciclisti in culpa

Poliţiştii l-au depistat pe I. Costel, de 44 de ani, din comuna Sascut, care conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi în cauză, poliţistii au întocmit dosar penal.

Poliţiştii au constatat că U. Nicolae, de 50 de ani, din comuna Helegiu, conducea un autoturism pe strada Republicii din Oneşti în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 Poliţiştii au fost sesizaţi de către G. Oana, de 25 de ani, din comuna Stănişeşti, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 243 B, din localitate, a fost acroşată de P. Ionel, de 44 de ani, care conducea un tractor din sens opus. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul de către o persoană fără permis şi având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În timp ce I. Ştefan, de 48 de ani, din Bacău, conducea o bicicletă pe strada Aprodu Purice, a acroşat un bărbat de 80 de ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. In urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale.         Rezulatul testării biciclistului cu aparatul etilotest a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Adauga un comentariu

*