Bauti la volan sau fara permis. Asa se mai circula pe soselele judetului

Anton C., de 25 de ani,  în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe drumul sătesc Valea Mică,  fără a poseda permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a mopedistului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă şi conducerea unui moped neînregistrat pe drumurile publice, fără a poseda permis, având o îmbibaţie alcoolică în sânge ce depăşeşte limita legală admisă.

Claudiu B., de 19 de ani, din comuna Cleja, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, un moped pe un drum sătesc din localitate, pe fondul consumul de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Tânărul, împreună cu pasagerul de pe moped, un minor de 17 ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru îngrijiri medicale. În urma testării conducătorului de moped cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.       În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă şi conducerea unui moped pe drumurile publice fără a poseda permis.

In municipiul Bacău, pe strada Republicii, a fost depistat I. Gabriel, de 20 de ani, din comuna Letea Veche, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal.

 Poliţiştii de la Postul de Poliţie Ungureni l-au depistat în flagrant pe C. Ion, de 42 de ani, care conducea un autoturism pe un drum sătesc din localitate, în timp ce se afla  sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică în sânge ce depăşeşte limita legală admisă.

Poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi că pe strada Republicii s-a produs un accident de circulaţie. În urma cercetărilor de la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce P. Costel, de 51 de ani, din municipiul Oneşti, conducea o bicicletă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-a dezechilibrat şi a căzut. Bărbatul fost transportat la Spitalul Oneşti unde i-au fost acordate îngrijiri medicale iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu

*