Alcool la volan, neatentie in conducere, traversari neregulamentare = accidente!

In municipiul Oneşti, poliţiştii l-au depistat în trafic pe C. Robert Iulian, de 22 de ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Oneşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

În urma cercetării, efectuate de către poliţişti la un eveniment rutier, produs în municipiul Bacău, s-a constatat că S. Florin, de 27 de ani, din Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus regulamentar de R. Adrian, de 45 de ani, din Focşani şi a intrat în coliziune cu acesta. Din eveniment a rezultat rănirea conducătorului auto din Focşani care a fost transportat la Spitalul Podu Turcului pentru a i se acorda îngrijiri medicale iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,11mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi că pe strada Prelungirea Bradului, s-a produs un accident de circulaţie. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce U. Adrian, de 24 de ani, din Bacău, conducea un autoturism, pe strada Prelungirea Bradului, a surprins şi accidentat un minor de 7 ani, din localitate, care traversa strada neregulamentar. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

T. Iulian, de 27 de ani, din comuna Blăgeşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în interiorul localităţii Racova, a surprins şi accidentat pe Costică P., de 43 de ani, din judeţul Vaslui, care se deplasa pe partea carosabilă, în acelaşi sens de mers. În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*