Dedeman deschide un nou magazin la Comăneşti

Dedeman, cel mai mare retailer pe segmentul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, deschide la Comăneşti, judeţul Bacău, un magazin 7.500 de mp.
Dedeman, cel mai mare retailer pe segmentul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, va deschide vineri 27 septembrie, un nou magazin în Comăneşti, judeţul Bacău, în urma unei investiţii de 7,5 milioane de euro. Acesta este  cel de-al 4-lea din planul de investiţii pentru anul acesta, informează un comunicat al companiei. Noul magazin din Comăneşti îl înlocuieşte pe cel de mici dimensiuni existent şi este cel de-al 34-lea magazin de mari dimensiuni al reţelei. “Această nouă investiţie este destinată nu numai locuitorilor din oraşul Comăneşti ci şi clienţilor din oraşele Moineşti, Dărmăneşti şi Târgu Ocna precum şi localităţilor din jurul acestor oraşe.”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.
Situat la intrarea în oraş, dinspre Bacău, magazinul are o suprafaţă construită de peste 7500 mp, peste 140 de locuri de parcare iar sortimentul de produse depăşeşte 30.000. Odată cu lansarea noului magazin, şi echipa de angajaţi a fost extinsă, ajungând acum la peste 80 de persoane.
Inaugurarea magazinului din Comăneşti va fi urmată de deschiderea unui magazin în Târgu Mureş, pentru care recrutarea de personal este în desfăşurare.
Graţie acestui ritm susţinut al extinderii reţelei precum şi consolidării investiţiilor deja existente, compania Dedeman urmăreşte creşterea cifrei de afaceri cu 8% faţă de anul 2012, când valoarea înregistrată a fost de 540 de milioane de euro.

Adauga un comentariu

*