Box: Bacauanul Ronald Gavril: „Am avut o experiență folositoare, aveam nevoie de un meci de opt reprize”

Boxerul român Ronald Gavril, care a obținut sâmbătă a 7-a victorie la profesionism în fața americanului Shujaa El Amin, în primul său meci de 8 reprize la supermijlocie, a declarat că a acumulat o experiență utilă în fața unui adversar redutabil.

”M-am simțit bine, aveam nevoie să văd cum mă descurc într-o luptă lungă, fizică, cu un adversar mai experimentat. M-a surprins prin faptul că a fost mai rezistent decât am crezut, știa să încaseze, să țină și să se deplaseze în ring. A fost o experiență folositoare, aveam nevoie de aceste reprize”, a declarat Gavril pentru site-ul eastsideboxing.com, după ce a primit o decizie unanimă la puncte (79-73, 79-73, 79-73).

Românul a boxat într-o supergală programată la Las Vegas, care a avut cap de afiș meciul dintre americanul Floyd Mayweather și mexicanul Saul ”Canelo” Alvarez.

”A fost o atmosferă uimitoare în săptămâna dinaintea meciurilor. Am fost foarte onorat și mândru să fiu parte din cel mai mare show al boxului. Îi sunt recunoscător lui Floyd Mayweather, promotorului meu și lui Leonard Ellerbe (directorul lui Mayweather Promotions) că mi-au dat această șansă. Am participat la toate acțiunile de promovare, dar m-am concentrat în special pe meciul meu și nu am lăsat să mă distragă altceva. Totul este o afacere și am câștigat meciul meu”. După acest meci, Ronald Gavril va intra în vacanță timp de câteva săptămâni: ”Acum, voi lua o pauză de la antrenamente. Am fost în sală timp de 10 luni și am avut 4 meciuri din luna mai până acum. Voi reveni după câteva săptămâni și voi vedea ce plănuiesc pentru mine promotorii mei. Sper să mai am cel puțin un meci în acest an”.

Palmaresul românului numără 7 victorii, dintre care 5 prin KO.

Adauga un comentariu

*