Minori suspecți de furt calificat depistați

Polițiștii de la Postul de Polițe Coțofănești au depistat un minor de 16 ani, care sustrăgea coceni de porumb cu ajutorul unui atelaj hipo, de pe un teren agricol ce aparține lui O. Petru din localitate. Prejudiciul în valoare de 100 lei a fost recuperat și predat părții vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii din Târgu Ocna au depistat un minor de 14 ani din localitate, care avea asupra sa o bicicletă, a cărei proveniență nu a putut fi justificată. Din cercetări s-a stabilit că bicicleta a fost sustrasă la data de 9 septembrie a.c. din fața unui magazin din oraș, unde fusese lăsată de proprietarul acesteia, D. Balazs, de 52 de ani, din aceeași localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

Polițiștii din comuna Pîncești au fost sesizați de către  T. Gheorghe, de 76 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale și i-au sustras o bicicletă. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat trei minori, doi de 12 ani și unul de 8 ani, toți din comuna Pîncești și au stabilit că aceștia, după ce au sustras bicicleta în cauză, au făcut schimb de biciclete cu un alt minor de 13 ani, din aceeași localiatate. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părţilor vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adauga un comentariu

*