Accidente rutiere cu victime

Pe DN 12 B, din Slănic-Moldova  a avut loc un eveniment rutier din care a rezultat vătămarea corporală a trei persoane. P. Viorel, de 56 ani, din Zemeș în timp ce conducea un autoturism din direcţia Tg.Ocna spre Slanic-Moldova, nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers intrînd în coliziune cu un autoturism, condus de P. Iosif-Dan, care circula din direcţia Slănic-Moldova către Tg.Ocna. Ambii conducători auto au fost testaţi cu etilotestul rezultatele fiind de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.  P. Iosif-Dan de 24 ani din Slanic-Moldova, M. Vasile de 51 ani şi N. Săndel, de 54 ani ambii din comuna Zemeş au fost transportați la Spitalul Mun.Oneşti unde nu au necesitat internarea. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art.184 alin.1 C.P.

A.A. Costel-Ionathan, de 38 ani, din oraşul Târgu Ocna în timp ce conducea un autoturism pe pe str. Republicii, din Comănești, a acroşat cu partea dreaptă spate o minoră de 10 ani care fără să se asigure a traversat strada prin loc nepermis şi în fugă. În urma impactului victima a fost trasportată cu ambulanţa la Spitalul or. Comăneşti, nerămânând internată.  Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe str. Emil Rebreanu din Oneşti s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări: P.Gabriel, de 21 ani, din or.Tg.Ocna, conducea un autoturism pe str. E.Rebreanu cu direcţia spre Hotel Trotuş și a surprins și accidentat pe M. Cristina, de 48 ani, din mun.Oneşti, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin partea dreaptă a conducătorului auto. Victima a fost transportată la Spitalul mun.Oneşti, fără a fi necesară internarea.       Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art184 C.pen.

G. Mihai, de 47 de ani, din Tg. Jiu, conducând un autoturism cu direcția de mers Oneşti – Bacău, pe fondul oboselii, a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi la acroşat un minor de 14 ani, din comuna Sănduleni, care se afla pe acostamentul sensului de mers Bacău-Oneşti. In urma impactului minorul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga un comentariu

*